Paunita codrilor de la CJ si imparatul de la ALDE au impartit bugetul judetului Botosani. Paunita codrilor si-a respectat statutul. A venit zen, chitita sa se termine repede, a ascultat aberatiile oponentilor, a ras de ei si a plecat poate sa serveasca masa de pranz. Scopul fusese atins: cei rai, peneleii, au fost pusi la zid si impuscati cu bancnote de-un leu. Cei buni, pesedii  au fost „impovarati” cu niste saci de bani, sa le ajunga si lor si neamurilor lor.

In tot acest timp, imparatul de la ALDE clevetea. Statea pe mesaje la telefon, se uita la transmisiile live, plin de griji ca Bogdan sa nu tradeze. Si nu a tradat asa ca imparatul si-a mai vazut o uneltire de succes pusa in opera. Nu mai conta ca inainte, facuse o conferinta de presa unde se dadea de jurat si el si Bogdan cum ca bugetul va fi impartit pe o formula de calcul care sa tina cont de tot. Ca sa se inceteze odata cu imparteala politica si fiecare sa primeasca exact pe nevoi. Facea parte din plan.

Imparatul a negociat la sange si cu PNL-ul. A cerut mult si nu i-a mers dar i-a mers la Paunita codrilor care a inteles din prima ca te faci frate si cu dracu` ca sa treci puntea. Si imparatul are de primit si probabil va primi, confirmand exact ceea ce trebuie confirmat despre un imparat: ca isi urmareste doar propriul interes, ca trece peste oricine si orice.

Intrearea este la ce rost? Ca timpul de imparat se cam scurge, si ca la aproape orice conducator, e vremea de temnita. La ce rost toate aceste manevre pe piele unui judet de platitori de taxe si impozite? Il mai crede cineva vreodata? Ce a avut de castigat imparatul din toata aceasta manevra cand ALDE e un partid care practic nu exista?

Asta proababil ne va spune in urmatoarea conferinta de presa.