Ieri a fost mare agitatie in organizatia locala PSD. Liderii PSD Marcel Ciolacu si Gabriela Firea, dar si secretarul general al partidului Paul Stanescu au ajuns la Botosani. Desi nedeclarat, scopul lor a fost strangerea legaturilor in interiorul partidului dat fiind faptul ca se apropie alegerile interne. La finalul vizitei, acestia au organizat o conferinta de presa in sala de sedinte a Primariei Botosani

„PSD este pregatit la orice ora din zi si din noapte sa preia guvernarea si stim ce avem de facut” a declarat Marcel Ciolacu in cadrul conferintei de presa. El a cautat sa scoata in evidenta faptul ca PSD a castigat alegerile generale si ca ar fi stiut ce e de facut cu pandemia.

Gabriela Firea s-a referit mai mult la proiectele sociale pe care le-a implementat in Bucuresti in calitate de primar general, proiecte despre care spune ca acum sunt lasate balta. Ea si-a anuntat intentia de ma mai candidat la un mandat de primar general al capitalei:

„Sunt pregatita si vreau sa salvez Bucurestiul de salvatorii ei”.

Primarul Cosmin Andrei a anuntat in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca va cauta sa promoveze in urmatoarea sedinta un proiect de hotarare care sa prevada consultatii oftalmologice gratuite pentru copii si voucere pentru ochelari.

Inafara de un schimb intens de politeturi si de anunturi politice in cadrul conferintei de presa nu s-a intamplat altceva nimic notabil.