Inexplicabil, Doina Federovici si-a luat in serios meseria de presedinte de Consiliu Judetean. Ea va fi gasita incepand de astazi la capetele fiecarui drum stricat din judetul Botosani. Este vorba de o campanie de informare si constientizare a soferilor, odata pentru respectarea semnificatiei marcajelor rutiere si pentru a doua oara pentru a arata cat de mult se implica conducerea centrala a judetului in asfaltarea soselelor.

Fotografia din articol reprezinta proba pe care a dat-o Doina Federovici in urma cu doua zile pentru realizarea celor 126 de statui „Doine Federovici” in marime naturala care vor fi amplasate in dreptul marcajelor rutiere care indica „drum stricat„. Mulajul va fi realizat de catre un sculptor celebru, acelasi care a facut statuia Sfantul Gheorghe omorand balaurul, la comanda fostului primar Florin Egner.

Cele 126 de statui cu Doina Federovici indicand marcajul rutier vor fi finalizate cel mai devreme la inceputul lui iunie cand va demara de fapt in forta activitatea de identificare a drumurilor judetene stricate.

Ideea presedintei CJ a ridicat numeroase nemultumiri in randul constructorilor:

Domnule, parca-i vie, asa de tare ma sperii cand trec pe langa ea. Nu-ti mai vine deloc sa stai degeaba, iti vine sa muncesti non stop la cum se uita ea, statuia, la tine. Cred ca au vrajit-o, altfel nu-mi explic impactul. Noi am semnat contract sa lucram la drumuri, dar nu scrie nicaieri ca vom fi supravegheati tot timpul de doamna presedinta„, a declarat un asfaltator suparat.