Tragedie in Albesti! Copii din comuna au fost anuntati astazi de conducerea Consiliului Judetean ca nu vor putea organiza traditionalul concurs de desene pe asfalt deoarece nu au asfalt.

Din pacate licitatia pentru drumul strategic este impotmolita, se judeca constructorii intre ei. Asfalt de unde ca l-am ros pe tot in campania electorala. Vom cauta sa implementam la urgenta un proiect european la care domnul Dorin Birta lucreaza cu mult drag de doi ani, care sa ne permita sa organizam concursuri de desene pe gropi. Copilasii mai trebuie sa aiba putina rabdare pentru ca ne gandim in permanenta la ei„, a declarat un oficial CJ

Practic copii nu vor mai face desene cu creta colorata asa cum erau obisnuiti. Ei vor face modele din plasturi farmaceutici pentru rani cu care vor cauta sa acopere toate drumurile comunei.

Eu am gasit un petec de asfalt si am vrut sa ma antrenez. Dar din cauza gropilor si crapaturilor nu am reusit. Initial am vrut o desenez pe doamna Doina, atat de draga noua. Dar nu mi-a iesit. Calitatea asfaltului strica totul. Imi iesea batrana si parca bolnava si nu am putut suferi asta. Ea e zana noastra„., a declarat un copilas, stapanindu-si cu greu lacrimile.

Plasturii vor fi in diferite culori si vor simboliza faptul ca drumul strategic este in curs de vindecare si refacere.