Fara multe discutii si discursuri, bugetul CJ a trecut ieri, fiind votat de catre PSD, ALDE si Pro Romania. Se pare ca noaptea a fost un sfetnic bun pentru unii consilieri care si-au schimbat inexplicabil votul. A fost depus un singur amendament de catre PNL, referitor la Casa de Copii Sf. Stelian care a fost respins. In rest, s-a votat pe repede inainte.

Negocierile care s-au purtat in seara dinaintea votului, intre PSD si ALDE, nu au fost facute publice. Ele se refera insa la impunerea unui manager agreeat de ambele formatiuni politice la SC Nova ApaServ SA. S-a convenit intre cele doua formatiuni politice ca viitorul director de la SC Nova sa fie Liviu Stefan. Faptul ca aceasta numire a fost agreeata de ambele partide, a deblocat bugetul.

Liviu Stefan a mai lucrat la SC Nova Apaserv dupa care s-a transferat la SC Elsaco Electronic unde a fost manager de proiecte in mai multe localitati. In prezent conduce filiala locala a Societatii de Imbunatatiri Funciare.

Bogdan Dacalescu, vicepresedinte CJ a declarat:

Nu puteam lasa judetul fara buget. Faptul ca am convenit la o persoana pe care toata lumea o agreeaza, insemna ca putem colabora. Asta insemna parteneriat„.