Ieri politistii din Darabani au retinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Mileanca si il cercetateaza pentruii infracțiunile de distrugere și ultraj.

La data de 6 decembrie 2021, în jurul orelor 23:00, acesta, împreună cu alți patru tineri, în timp ce se aflau în drumul public din localitatea Mileanca, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică. Evident, pesoana retinuta era sub influenta bauturilor alcoolice.

In momentul intervenției echipajului de poliție, tinerii s-au manifestat agresiv, adresând injurii și amenințări. Persoana retinuta ar fi aruncat în direcția unui polițist cu o scândură pe care a desprins-o din gardul unui imobil, moment în care, acesta a executat un foc de avertisment în plan vertical, dispersând grupul de tineri.

Nicio persoană nu a suferit leziuni fizice.

Tânărul de 21 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.