Dar din Dar se face rai! Proiect al Gradinitei nr.6 Botosani! (galerie foto)

Bucuria și duioșia Crăciunului ne aduce aminte, chiar și în această perioadă plină de provocări, că cel mai bine ne este ÎMPREUNĂ. Așa a prins aripi proiectul „Dar din Dar se face RAI” care reunește entuziasmul dar și efortul cadrelor didactice, al preșcolarilor și al părinților din marea familie a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 6 Botoșani.

„Parada brazilor împodobiți” a reprezentat prima etapă a proiectului în care educatoarele și spiridușii au meșterit brăduțul grupei – expoziție ce poate fi vizionată în parcul unității până în data de 10.01.2022.

A doua etapă, acțiunea „Boutique de Crăciun”, a fost dedicată copiilor născuți prematur din cadrul Secției de Neonatologie a Maternității Botoșani având scopul colectării de fonduri dar și de a ne arăta compasiunea față de problemele cu care se confruntă cei mai mici pacienți. Primele zile de viață pentru un copil născut prematur sunt extrem de importante, fiecare copil având șansa lui, dincolo de orice statistică de supraviețuire.

Prin activitățile proiectului „Dar din Dar se face RAI” am împărtășit bucuria sărbătorilor de iarnă alături de familie, prieteni și de toți cei care au înțeles că cel mai important este să fim mai buni, să dăruim din suflet și am convingerea că astfel de manifestări consolidează comunitatea din care facem parte.

Director,

Prof. Daniela Budur-Hristea

de |2021-12-20T21:00:50+02:0021 decembrie 2021|TOP NEWS|

Leave A Comment