Aceasta diva tolanita pe un covor intr-un muzeu, da, muzeu din Stefanesti este consilier judetean PNL in Botosani.

Semnificatia fotografiei este multipla. In primul rand poza este foarte frumoasa si buna de pus pe facebook. A doua oara diveta isi pune in evidenta frumusetea, atat exterioara cat si interioara. Se poate vedea in fotografie cat de melancolica si asa cumva pierduta in intelepciune este ea. Dealtfel rolul dumeaei in mersul bun al treburilor din judet este crucial. A treia oara este nasol ca buchetul sa sanziene ii acopera frumoasa ie, a carei zi a celebrat-o de fapt. Si nu in ultumul rand, e de admirat curajul. Ca sa te dai dea dura printr-un muzeu sa faci poze pana-ti iese ai nevoie atat de mult curaj cat si de mult tupeu.

Cei care au vazut fotografia opineaza ca da doamna din imagine ar fi folosit ceva asemanator si cand a candidat la primaria Saveni ar fi obtinut cu siguranta mai mult de  3 voturi 🙂

Nici nu-mi vine sa scriu cand ma uit la fotografie, pur si simplu nu ma pot opri din ras dar si din admiratie. Admir tupeul, recunosc ca eu nu-l am, sa mai ceri socoteala prin comunicate de presa la presedintele CJ, ca de ce a fost certata directoarea de la Sfefanesti de la muzeu ca a permis astfel de poze. Ca doar asa e la muzeu, mergi, faci tumbe, poze si le pui pe facebook. Ca de fapt acesta e rolul muzeelor.

Stau si ma gandesc ce poze ar face cobreta din imagine daca ar scapa oleaca prin Luvru in Paris. Ca la Muzeul Torturii in Amsterdam sigur nu merge. Ar durea.