În conformitate cu prevederile art.133, 134 şi art.135 alin.(4) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare  se aduce la cunoştinţa locuitorilor comunei Răchiţi că în ziua de joi, 30.06.2022, ora 9,00 va avea loc ședința ordinară a Consiliului local ,  în Căminul Cultural  din satul Răchiţi, comuna  Răchiţi, .

 

1.Aprobarea proceselor  verbale din ședințele Consiliului local  din data de 31.05.2022 și 15.06.2022.

2.Proiect de hotarâre privind  desemnarea  reprezentanților Consiliului local Răchiți și înlocuitorii acestora cu drept de semnătură la efectuarea de  operațiuni bancare.

3.Proiect de hotărâre privind  aprobarea  documentaţiei cadastrale cu propunerea de dezmembrarea imobilului- teren  proprietate privată a comunei Răchiţi, situat în sat Răchiţi, comuna Răchiţi, p.c.534 , cu număr cadastral  56288.

            4.Proiect de hotarâre privind  aprobarea Notei conceptuale  și a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiții ”Modernizare drumuri în sat Cișmea, comuna Rachiți, județul Botoșani”.

            5.Proiect de hotarâre privind  aprobarea Documentatiei tehnice si Devizului General pentru obiectivul de investiții ”Modernizare drumuri în sat Cișmea, comuna Rachiți, județul Botoșani”.

6.Proiect de hotarâre privind aprobarea suplimentării cheltuielilor neeligibile la proiectul: „Achizitionare de echipamente tehnologice it mobile, tablete pt cadre didactice si elevi din invatamantul preuniversitar din comuna Rachiti”.