Sportivii botosaneni au adus Romaniei locul intai in clasamentul pe natiuni la Campionatului European de Qwan Ki Do desfasurate in Cottbus, Germaniaîntre 14-16 aprilie.

Jajaie Florin, locul 2 la proba de lupta cu echipa seniori (Giao Dau – Qwan ki do) si locul 3 la proba tehnica individuală cu arme (Thao Lo- Co Vo Dao) si Agachi Narcis Daniel – cu locul 1 la proba lupte arme ( Giao Dau- Co Vo Dao), locul 2 la proba lupte cu echipa (Giao Dau- Qwan ki do) si locul 2 la proba înlănțuire arme cu lama (Song luyen- Co Vo Dao), sunt cei doi sportivi din Botosani care au castigat medalii.

„Suntem mândri pentru  ca am reprezentat România cu succes la acest Campionat European. Romania a obținut locul 1 in clasamentul Națiunilor.
Ne-am bucurat de reîntâlnirea cu sportivii celorlaltor tari participante, dupa o perioada de 5 ani fără confruntare la probele de contact. Este extraordinar sa trăim emoția competiției, sa primim încurajările frenetice ale galeriei. Atât colegii si prietenii dragi care au realizat aceasta deplasare la Cottbus, cat si susținătorii din tara care ne-au urmărit online ne-au transmis energia lor pozitiva. Cat privește rezultatele obținute, acestea vin sa confirme pregătirea de calitate pe care am primit-o din partea instructorilor lotului Național : Giam Su Nica Teodor si Giam Su Nica Stefan sub îndrumarea directa a directorului Tehnic Chan Su Covaci Ovidiu. Aceasta pregătire reprezintă o perfectionare in practica noastra de peste 20 de ani sub îndrumarea instructorului si mentorului nostru Vo Su Turcanu Eugen” au declarat cei doi sportivi