Pentru ca a indraznit sa-i adreseze intrebari primarului Cosmin Andrei la intalnirea electorala pe care acesta a organizat-o ieri in centrul vechi al orasului, liderul rromilor, Florin Nicoi a fost chemat astazi la Politia Locala. Dealtfel primarul Andrei isi face campanie electorala insotit de politistii locali, un abuz fara precedent in Botosain unde o institutie finantata pe bani publici este folosita in interes personal. Nici un alt candidat nu beneficiaza, probabil pentru ca nu are nevoie, de protectia Politiei Locale.

Florin Nicoi nu a facut altceva decat sa adreseze cateva intrebari primarului Andrei, intrebari la care acesta nu a dorit sa raspunda. Nicoi, licentiat in drept si absolvent al facultatuii de Administratie Publica, a fost indepartat de perimetrul discutiei electorale de catre politistii locali angajati de Andrei pe post de bodyguarzi.

Video cu Florin Nicoi cand pune intrebari si reactia politistilor insotiti de fratele primarului. 

Politistii locali erau insotiti de fratele primarului Comin Andrei, care l-a amenintat pe Florin Nicoi cu dosar penal.

Invitatia la politie a fost intocmita de politistii locali de tot rasul, neintelegandu-se clar cauza pe care o cerceteaza acestia. Florin Nicoi este candidat la Consiliul Local pe listele PNL.