În cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, mesajul liderilor ADU către botoșăneni a fost clar: aceștia au solicitat alegătorilor ca la data de 9 iunie să îi „amendeze” pe cei care au condus județul în ultimii 30 de ani și au transformat Botoșaniul într-unul dintre cele mai înapoiate județe din țară.

Cea mai vehementă a fost președinta USR Botoșani, Raluca Curelariu, care i-a luat la rost pe principalii săi adversari la funcția de primar, Cosmin Andrei și Cătălin Flutur, dar și pe candidații la președinția Consiliului Județean, Lucian Trufin și Valeriu Iftime.

PSD și PNL sunt blestemul acestui județ și al acestui oraș. Mă uit la sloganurile de campanie și la reclamele plătite și mă îngrozesc. Domnule Cosmin Andrei, despre ce dezvoltare vorbiți când de trei ani nu sunteți în stare să faceți parcarea din spatele Pieței? Domnule Iftime, cu ce tupeu vorbiți despre problemele de la apă când sunteți președintele unui partid care are la fel de mulți politruci la Nova Apa Serv ca și PSD? Domnule Trufin, de unde ați apărut? Despre ce dezvoltare vorbim, când PSD a condus acest județ zeci de ani? Și nu-l pot uita pe domnul Flutur, care vorbește de încredere, dar la ultimul mandat și-a bătut joc de ea. Cu ce tupeu ieșiți în fața botoșănenilor? Vă credeți perfecți și cereți votul botoșănenilor. Nici candidații PSD, nici cei ai PNL nu merită încrederea dumneavoastră, sub nicio formă, pentru că de 30 de ani conduc acest județ și ați văzut unde suntem. Despre ce dezvoltare vorbim, când suntem unul dintre cele mai înapoiate județe din țară? Și asta pentru că ne-au condus ei.

Aceasta a subliniat că Alianța Dreapta Unită are în componență oameni care pot aduce dezvoltarea și modernizarea României și a comunităților din care fac parte, afirmând că la alegerile din 9 iunie, ADU va aduce o administrare cinstită a orașului bazată pe respect față de cetățean:

Cel mai important lucru pe care îl aduce Dreapta Unită este respectul față de oameni și față de alegători. Nu cunosc aleși de-ai noștri care să fi blocat vreun proiect pentru oameni. În schimb, atât aleșii PSD, cât și cei ai PNL au blocat multe proiecte, doar pentru a manipula lumea. Vă spun un lucru: PSD și PNL se bat doar în campanie și doar când vine vorba de proiectele botoșănenilor, cum să le blocheze, pentru că atunci când e vorba de împărțit bani și de pus în funcții, se înțeleg foarte bine. Acesta este și motivul pentru care sunt pe aceleași liste la Europarlamentare. Stați liniștiți, pe 10 iunie se întâlnesc și ciocnesc un pahar, indiferent de rezultat. Poate se mai ceartă vreo trei zile pe posturi, dar atât. Dreapta Unită are soluții, Dreapta Unită va aduce respect față de botoșăneni și va aduce proiecte concrete”.

Raluca Curelariu va putea fi urmărită într-un podcast marca Botoșani Necenzurat în acest weekend, pe canalul de YouTube al publicației: www.youtube.com/@botosaninecenzuratTV. Nu uitați să vă abonați pentru a nu pierde nimic din ceea ce ar trebui să vă intereseze cu adevărat despre orașul vostru