Botosanenii au mai ratat inca odata ocazia sa arate ca le pasa. Doar 150 de oameni au venit astazi in fata prefecturii pentru a fi solidari cu toti cei care isi doresc o infrastructura rutiera civilizata. 150 de botosaneni cu spirit civic care au facut ca orasul nostru sa nu figureze iarasi pe lista neagra a locurilor unde nepasarea nu doare. Putini, dar actiunea a iesit pana la urma. Copiii s-au dat cu trotinetele pe o autostrada improvizata, au fost pancarde, au fost bannere si autocolante au fost oamenu faini. Eu cu ei as vrea sa votez daca ar candida. Insa ei nu candideaza, doar vor sa traiasca civilizat. Iata-i:

Desi se stia de acest protest nici un reprezentant al puterii care poate transmite mai departe nu s-a sinchisit sa apara in fata demonstrantilor. Si nimeni din cei care la nivel declarativ au sustinut aceasta miscare nu au facut nimic.

Atitudinea botosanenilor insa lasa deschisa o portita pentru toti politicienii care isi bat joc de oameni. Orice ar face, in Botosani e liniste si lumea nu are chef de proteste. In nici un caz nu se vor teme de sutul in fund pentru ca acesta nu exista.

Ei vor continua sa puna borduri pe la sate pentru ca de acolo isi sug seva electorala si sa pietruiasca la misto cateva ulite. In continuare se vor face lucrari de mantuiala care pe bani mari vor fi descrise in presa ca mari realizari. Si lumea ii va crede. Cum dracu sa ai autostrazi daca nu-s dorite?