Mii de role de hârtie igienică se îndreaptă spre Botoșani. Acestea au fost date să rostogolească din clădirea Guvernului, iar la capătul liniei stă să o prindă prefectul liberal Sorin Cornila. Rolele sau ceea ce va rămâne din ele vor fi împărțite prin ISJ copiilor nevoiași din județ.

Așa ar trebui să sune următorul comunicat de presă emis de primul om al județului 😂😂😂, și probabil se va ajunge și aici. Grandomania și setea de afirmare l-au făcut pe șopticul de la Prefectură să-și mai facă și un bilanț de 2 ani de activitate, timp în care nu a făcut absolut nimic, decât să fumeze și să bea cafele gratis.
Au primit niște detectoare de fum și gaze, niște ieftinenii donate de E.ON și Delgaz, doua firme care au muls si mult o țară întreagă, iar evenimentul s-a desfășurat în prezența reprezentanților instituțiilor de forță din Botoșani, ca și cum cei care le primesc erau deja în flăcări.

La fel și cu hârtia igienică care va veni tot pe filiera guvernamentală, după ce primitorii se vor fi scăpat pe ei.
Nimic despre drumuri, gaz în case la oameni, canalizări, rețele de apă sau localități neelectrificate. Sau alegeri corecte. Sau o demisie de onoare cu banii candidatilor care nu mai sunt pe liste inapoiati.
În schimb, avem detectoare de fum care, ironia sorții, le-au primit cei care nu au cu ce să-și facă focul.

pamflet(text satiric, ironic) cine nu are simtul umorului sa-l uite.