Comunicat de presă Filiala ALDE Botoșani: Roxana Turcanu- „Voi continua să prezint realitatea din teritoriu”! Video Strada Plopilor!

 În ciuda angajamentelor electorale asumate recent de contracandidații mei la Primăria municipiului Botoșani, că vor reabilita și moderniza zonele periferice ale orașului, voi continua să prezint realitatea din teritoriu.

Sunt consternată, asemeni botoșănenilor care locuiesc  pe străzile mărginașe, de lipsa de implicare a actualei administrații locale. De ce reacționați abia acum, stimați factori decidenți? Ați avut în mână bugetul municipiului, ați coordonat Direcția de dezvoltare locală și Direcția edilitare, ați putut concepe proiecte de dezvoltare, ați avut toate pârghiile să atrageți fonduri europene și ce-ați făcut pentru locuitorii din cartierele mărginașe ale municipiului? Nimic! Oamenii nu au aici apă și canalizare, nu au asfalt, sunt disperați că le intră apa pluvială în case, căci nu v-ați gândit să faceți canale de scurgere, porțile le sunt blocate de pietrișul care o ia la vale, copiii n-au mijloace de transport în comun ca să ajungă la școală …Cu toate astea,  ați avut grijă să îi împovărați cu taxele și impozitele locale ale botoșănenilor care locuiesc în zonele centrale….Priviți imaginile de pe străzile Plopilor și Ștefăniță Vodă. Vi le pun la dispoziție ca să știți cum stau lucrurile, că oricum nu v-ați sinchisit să treceți pe acolo!

 

 

            

 

Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063.
de |2020-09-04T08:11:49+03:004 septembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment