PSD Botosani prin vocea deputatului Marius Budai, care peste noapte a ajuns mare specialist in economie si sef al Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor ne transmite printr-un comunicat de presa ca o ducem bine.

Cica „toate rezultatele economice arată că România merge bine cu PSD la Guvernare. Deci trebuie să fim uniți pentru a asigura stabilitatea guvernării. Încep să se vadă roadele concrete ale guvernării: o îmbunătățire semnificativă a veniturilor populației, simplificarea legislației în domeniul investițiilor, bla, bla bla…”

Desigur ca la ce leafa are deputaul, el personal o duce bine. Pentru Budai nu este nicio problema sa-si faca plinul la masina cu combustibil ce costa peste 6 lei litru sau sa plateasca  gazul la vila cea noua de la Lebada. Iar guvernarea PSD merge atat de bine incat tocmai s-a anuntat o noua remaniere.

Tot Budai ne comunica ca „mai sunt încă multe proiecte pe plan local care trebuie puse în aplicare. La nivelul județului Botoșani, prin Programul Național de Dezvoltare Locală au început alocările de fonduri pentru realizarea unui număr de 254 de investiții în valoare de 847.831.950 lei. Aceste obiective înseamnă reabilitarea și construcția de noi unități de învățământ și dispensare medicale, modernizări de drumuri, aducțiuni de apă și canalizare. Urmează să înceapă lucrările la drumul Botoșani-Târgu Frumos…..”

Adica cumva deputatul, sef peste finantele tarii, ne indeamna sa mai avem putina rabdare ca vin si investitiile promise de PSD. Dar pana acum ce ati facut fratilor, ca mai aveti putin si vi se termina mandatul ?! Cum adica mai sunt proiecte care trebuie puse in aplicare? Dar pana acum unde ati fost ?! Poate nu stim noi, dar in judet nu s-a facut mai nimic. Elevii invata tot in scoli insalubre, cu veceruri in fundul curtii si fara apa curenta, iar catedrele sunt ocupate de suplinitori ce nu au reusit sa ia o nota de trecere la titularizare. Unde sunt investitiile promise in planul vostru de guvernare? Poate erai plecat la Bucuresti cand soferii protestau in fata Prefecturii fata de starea deplorabila a drumurilor judetene. Cand ai circulat ultima data pe drumul judetean Flamanzi-Iasi, prin Prajeni ?!

Dar ce mai conteaza, totul urmeaza sa se faca …., ca doar vin alegerile si alegatorii trebuie prostiti din nou sa va voteze.